Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

IBO2015

 

  • Den 26. Internationale Biologiolympiade
  • 12.-19. juli, 2015 på Aarhus Universitet

Den 12.-19. juli 2015 danner Aarhus Universitet og hele Aarhus by - med sine smukke omgivelser, bøgeskove og strande - rammerne for kreativitet, vidensdeling og fællesskab som vært for den Internationale Biologiolympiade (IBO) 2015.

En ekstraordinær oplevelse

Vi håber på at kunne give alle deltagere en oplevelse udover det sædvanlige, og vi har derfor lagt stor vægt på kreativitet og nytænkning i planlægningen af dette store arrangement.

IBO er på mange måder en traditionsbåret begivenhed, men vi har rystet posen lidt og byder på en lang række inspirerende aktiviteter og spændende oplevelser.

Traditioner - med et twist

Med respekt for IBO og de forventninger, som både deltagerer og jury-medlemmer måtte have, har vi naturligvis bevaret de "must-haves", som gør IBO-ugen helt speciel – dog vil vi introducere nogle af dem i en ny form, som forhåbentlig kan virke inspirerende og give IBO et friskt pust.

Vi har for eksempel valgt at udskifte den daglige avisudgivelse med vores nye "IBONews" koncept - en nyhedskanal, der løbende vil transmittere seneste nyt fra IBO 2015 på storskærme på deltagernes hotel.