Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Velkommen til Aarhus

Kære kongresdeltager

 

Det er en stor glæde for os og for Dansk Selskab for Klinisk Biokemi at kunne invitere jer til at deltage i Den 14. Danske Kongres i Klinisk Biokemi, som finder sted i Aarhus den 18.-20. juni 2019.

Klinisk Biokemi er som lægeligt speciale en krumtap for den stadige udvikling af forbedret diagnostik og behandling af patienter i sygehusvæsenet. Det videnskabelige program sætter fokus på en vifte af emner, som vi synes er relevante aktuelt og er værd at tage i byen for at høre. Vi har valgt et par keynote speakers i kanten af vores eget fagområde, så vi kan hæve os lidt op i ukendte luftlag og få inspiration til diskussioner indimellem det strikt faglige.

DSKB kongresserne har altid været en god anledning til opdatering om den nyeste faglige udvikling og styrkelse af netværk og gode relationer mellem afdelinger og fagpersoner. Deltagelse i DSKB Kongres 2019 vil give os rig lejlighed til at mødes på tværs af regioner og special-interesser og til at møde vores leverandører af reagenser og teknologiske løsninger.

Vi vil bestræbe os på at lave en hyggelig kongres med gode muligheder for social interaktion og oplevelser ind imellem. Kongressen afholdes midt i byen ved siden af Aros og Musikhuset, og aftenerne vil vi bruge til at præsentere et par af Aarhus' dejlige spisesteder, Aarhus Central Food Market og Centralværkstedet.


Velkommen til Aarhus i juni 2019!

På kongreskomiteens vegne

Holger Jon Møller